Iberia juust portsjonites
Iberico juust on pressitud juust, mis on valmistatud kolme piima segust (lehm, lammas ja kits). See on kõige populaarsem juust Hispaanias ning vastavalt 28. veebruari 2011. aasta kuninglikule dekreetile 262/2011, mille lisas 4 on kehtestatud kvaliteedinormid juustude ja sulajuustude jaoks. Iga juust, mida turustatakse nimetuse "Iberico" all, peab olema valmistatud värskest piimast järgmistes proportsioonides: maksimaalselt 50% lehmapiima, minimaalne 15% kitsepiima ja minimaalne 15% lambapiima.
Seda valmistatakse kogu aasta vältel. Erinevust poolküpse ja küpsetatud juustu vahel määrab küpsemise periood. Esimesel on küpsemise periood üks kuni kolm kuud, pressitud pasta, tihe mass, kuid mitte suletud, väikeste õõnsustega kogu lõikes ja heledat kollast värvi elevandiluust taustal, mis tuleneb kolme piima segust. Küpsetatud juust on küpsenud kolm kuni kuus kuud.